Boekingsvoorwaarden

Boekingsvoorwaarden Haus Veronika

 • Huurovereenkomst en betaling
  Iedere huurder ontvangt een reserveringsbevestiging van Haus Veronika. Binnen 7 dagen na ontvangst van de bevestiging betaalt de huurder een aanbetaling van 20% van de huursom  De huurovereenkomst wordt beschouwd te zijn ingegaan en is definitief zodra de aanbetaling ontvangen is. Twee weken voor de start van de huurperiode dient de totale huursom betaald te zijn.
 • Eindschoonmaak
  Het huis dient opgeruimd en bezemschoon achtergelaten te worden.
 • Annulering:
  In geval van annulering meer dan acht weken voor aanvang van het verblijf zal 50% van de aanbetaling worden geretourneerd. Bij annulering meer dan 8 weken van tevoren krijgen ze de helft terug. Bij annulering binnen acht tot twee weken van tevoren vervalt de hele aanbetaling. Bij annulering binnen twee weken van tevoren is de hele huursom verschuldigd.  Het advies is om een annuleringsverzekering af te sluiten.
 •  Tarieven en aankomst- en vertrektijden
  Genoemde prijzen zijn per week en van zaterdag tot zaterdag in het hoogseizoen. 
  Aankomst na 14.00 uur en vertrek voor 09.00 uur.
  Buiten het hoogseizoen is het mogelijk om elke willekeurige dag te arriveren.
  Aan op de website en elders gepubliceerde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. 
 • Parkeren
  Voor alle gasten is parkeren gratis beschikbaar op het terrein.
 • Huisdieren en roken
  Niet toegestaan
 • Schade
  De huurders zijn verantwoordelijk voor beschadigingen etc. Er wordt geen waarborgsom gevraagd. Wel stellen wij het zeer op prijs als u schadegevallen bij ons meldt, zodat er overleg mogelijk is.
 • Aansprakelijkheid van de verhuurder
  Haus Veronika kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor verlies of diefstal, schade letsel, van welke aard dan ook, berokkend aan huurder of veroorzaakt door andere huurders. Haus Veronika is niet aansprakelijk voor schade die ontstaat als gevolg van natuurgeweld, natuurrampen, aanslagen, stakingen, geweldplegingen of ongevallen. Gebruik van faciliteiten en het eigen terrein van Haus Veronika is voor risico van de huurder.