Zomerseizoen

Kan het groener dan op deze bergen? Voor iedereen die (een beetje) in de wieg is gelegd om van het buitenleven te genieten, is er ook zonder sneeuw veel te beleven in én buiten het dal.

Meer dan 100 wandelingen, golfen, paardrijden, paragliden, pijl- en boogschieten of mountainbiken zijn zomaar een paar voorbeelden van activiteiten. Er kan bovendien worden gedacht aan zomerrodelen en raften of breng een bezoekje aan de thermaalbaden met saunagelegenheden. Er staan een paar fietsen in onze schuur en in het dorp kunnen ook fietsen worden gehuurd. Bekijk ook de sites van www.skiamade.com en www.gastein.com over geplande events van klein tot groot.


Toch een bezoekje aan de stad? Salzburg is met de trein in een uurtje te bereiken vanaf het station in het dorp. Mocht je met de auto gaan: de dierentuin aan de rand van de stad is zeker een bezoek waard evenals bijvoorbeeld de Stiegl Brouwerij.

TIP: schaf een Salzburgerlandkarte aan en maak gebruik van de kortingen en/of gratis toegang voor wel 190 activiteiten, kijk op www.salzburgerland.com voor meer informatie.