Winterseizoen

Veel gasten van Haus Veronika komen in de winter elk jaar weer terug vanwege een aantal goede redenen. Hieronder wordt duidelijk waarom het zo fijn is om in Haus Veronika te verblijven in het winterseizoen.

Er ligt veel sneeuw op de hoge bergen, waardoor er dagenlang skiplezier mogelijk is. Haus Veronika ligt in het Gasteinertal. Dit is een groot gebied waar meerdere dorpen in zijn gevestigd, denk aan Bad Gastein en Bad Hofgastein. Wanneer de skiliften open zijn in de winter, is er meer dan 200 kilometer aan skipistes beschikbaar in het Gasteinertal.

Bovendien is de skilift vanuit Haus Veronika zeer gemakkelijk bereikbaar: te voet of u kunt met de auto rijden naar de gratis parkeerplaats en daar uw auto laten staan.

Heerlijk om dan de hele dag buiten bezig te zijn en na een après-ski borreltje terug te keren. Om vervolgens de haard te ontsteken en met elkaar te koken, spelletjes te spelen of rustig een boek te lezen. Overdag is er voor een ieder wat wils van jong tot oud. Kijk voor allerlei mogelijkheden op de sites van www.skiamade.com en www.gastein.com . Vergis je niet, het gebied is veel groter dan alleen het Gasteinertal!

Naast skitours zijn er ook andere dingen te ontdekken, denk aan rodelen bij maanlicht of neem een duik in één van de zwembaden in het dal met thermaal water, wat áltijd heerlijk warm is. Daarnaast kunnen er in de omgeving sneeuwschoen-wandelingen en ritten met de paardenslee worden gemaakt.

Er is ieder geval genoeg te doen en te beleven in de buurt van Haus Veronika. Als u meer informatie wil hebben of andere vragen heeft, kunt u altijd tijdens uw verblijf langsgaan bij Tourismusverband Dorfgastein.